Bejelentés


A szeretet mindenkié Együtt sokkal könnyebb


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
 

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK MINDEN KEDVES LÁTOGATÓT A HONLAPON, ELSŐSORBAN GYERMEKEINK KEDVES SZÜLEIT, HOZZÁTARTOZÓIT.

Elkezdődött a 2015-16-os nevelési évünk. Szeretnénk honlapunkkal továbbra is kedvetekben járni, képekkel, tájékoztatókkal, kérésekkel ostromolni benneteket. A lap alján található üzenőfalra írhattok, figyelmeztethettek az esetleges problémákra.  Valamint a lap bal oldalán található Hírek rublikában is felhívjuk figyelmeteket az aktualitásokra.


"Én azt hiszem, gyereket csak úgy lehet nevelni, ha az ember megtiszteli azzal, hogy komolyan veszi."    - Szabó Magda

 

*******************************

Óvodánkban készült fényképeinket szeretnénk megosztani a szülőkkel. Bízunk abban, hogy senkire nézve nem teszünk közzé sértő képeket, hisz gyermekeink éppen attól aranyosak, hogy olyan "gyermekiek".


Ha valaki mégis talál olyan dolgot - írást, képet-, amit rá nézve sértőnek érez, kérjük jelezze, és azonnal levételre kerül a honlapról. (vallajovoda@freemail.hu - e-mail címre, vagy itt a honlapon)

Honlapunk 2012. január 18-án született, még elég fiatal. Folyamatosan fogunk növekedni, egyre több eseményről kerül majd fel kép, csak türelmesen ki kell várni. Minden kedves segítő ötletét, véleményét szívesen vesszük, aki a szerkesztésben ötleteket, segítséget tud adni. Szerkesszük együtt óvodánk honlapját.

 

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!